+386 (0)2 82 40 200

Storitve

Obvestila za stranke v času koronavirusa.

V času pandemije v salonu skrbimo za vaše in naše

- po vsaki uporabi razkužimo delovno mesto in frizersko orodje,

- učinkovito prezračujemo prostore,

- redno razkužujemo vso opremo

- spremljamo zdravje zaposlenih,

- listanje revij ni dovoljeno

#odgovornostrešuježivljenja

Ukrepi, ki jih morajo upoštevati stranke:

- Stranka se na storitev naroči le takrat, ko je brez znakov okužbe dihal (npr. nahod, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana temperatura, motnje okušanja, vonja,…). V primeru, da stranka zboli, že dogovorjeni termin odjavi. Enako velja, če živi v gospodinjstvu z nekom, ki ima znake okužbe dihal, če je v izolaciji ali v karanteni.

- Takoj ob vstopu v prostor si razkuži roke.

- Ves čas storitve nosi masko.

- Torbe in garderobe odlaga na točno določeno mesto. S seboj naj ima čim manj stvari, samo to, kar nujno potrebuje.

- Čim manj se dotika različnih predmetov in površin, le toliko, kot je nujno potrebno.

- Pred izhodom si razkuži roke, sname in odvrže masko v koš ter si ponovno razkuži roke.

Modne smernice v svetu se ves čas spreminjajo, čemur sledimo tudi pri nas. Nove tehnike striženja zahtevajo kreativnost frizerja in nenehno izobraževanje. Velik poudarek dajemo posvetu s stranko. Z ustrezno tehniko striženja poskrbimo, da se boste lahko tudi doma brezhibno uredili in boste z izgledom svoje pričeske zadovoljni. Kreativnost striženja = unisex.

Negi las dajemo velik poudarek in v ponos nam je, da ima naša stranka negovane lase. Zato se tudi na tem področju posebej izobražujemo. Za intenzivno nego las uporabljamo izdelke znamke Matrix in Alterna.

Strah pred škarjami in glavnikom je pri nas za majhne glavice odveč. Še več… modne smernice spoznavajo že ob prvem obisku pri nas. Ko deklice postanejo princeske in fantje vitezi, se ob koncu še posladkajo…

Masaža lasišča deluje zdravilno in krepilno. Predvsem pa sproščujoče. Želimo, da se stranka pri nas sprosti in vsaj za nekaj časa pozabi na zunanji svet. Zato je pranje las pri nas sproščujoč uvod v …

V času neizmerne ponudbe različnih proizvodov, se še kako zavedamo, da je poznavanje preparatov, ki jih uporabljamo in strukture las, na katere jih nanašamo, ključnega pomena, da lahko dosežemo željene rezultate. Najpomembnejša stvar za nas in našo stranko pa je, da lasje (p)ostanejo zdravi in svilnati. Od klasike, kjer šteje precizna dovršenost, vse do visoke kreacije, ki zahteva kreativnost in konstantno sledenje svetovnim trendom, je pot posuta z neprestanim izobraževanjem na področju koloristike. Tukaj gremo z roko v roki z znamko Matrix. S kolekcijami, ki jih vsako leto ustvarimo smo del ekipe, ki narekuje svetovne modne smernice.

Nova oblika obrvi, poimenovana po Anastasii Soare, svetovno priznani kraljici nege in oblikovanja obrvi, vam bo popolnoma spremenila videz celotnega obraza. Rezultat popolne tehnike vam bo vaše oči in pogled odprl, vaše veke se bodo videzno dvignile in celoten videz obraza bo viden svež in spočit. To tehniko oblikovanja obrvi si privoščite pri nas. Izdelki za nego obrvi doma, vas čakajo na naših prodajnih policah.

Postati dolgolaska čez noč že dolgo časa niso več sanje. Prav tako se lahko uresniči želja po gostih laseh. Tudi tukaj prisegamo na najboljše, zato za podaljševanje in zgostitev las uporabljamo lasne vložke Great Lengths. Lasni vložki Great Lengths ne poškodujejo las in so praktično nevidni, saj se za razliko od ostalih pritrjujejo s patentiranimi modularnimi spoji. Popolnoma naraven izgled dosežemo s posebno tehniko striženja ter barvnimi prelivi in senčenji. Sicer pa imamo s podaljševanjem las že vrsto let izkušnje.

Enostavna in profesionalna manikura sta del naše ponudbe. Shellac je Revolucionarni sistem lakiranja nohtov, ki zagotavlja 14 dni ali več izjemnega sijaja, intenzivne barve, pri tem pa ne poškoduje nohtov.

Nekajkrat se zgodi poseben dan, večer in noč. Takrat si privoščite biti drugačni in preprosto lepi. Dovolite, da za to poskrbimo mi. Poroke, maturantski plesi, valete, in drugi vaši posebni dogodki, so posebni tudi za nas. Zato si vzamemo čas, poslušamo vaše želje in se ob kavici z vami posvetujemo.

Vsi izdelki, ki jih uporabljamo, so vam na voljo na naših prodajnih policah. Z ustreznim svetovanjem vam pomagamo izbrati pravi izdelek, ki bo nedvomno zadovoljil nego vaših las. Matrix, Alterna.

Veliko pozornosti v našem salonu posvečamo sušenju in oblikovanju las. Vsakdanji look, glamurozen videz, messy style in drugo da piko na i ravno oblikovanje. Želimo vam dati občutek, da vaši lasje dihajo in se lahno gibajo… Vse to dosežemo s pravilno izbiro produktov. Zato ponujamo zgolj znamki Alterna in Matrix

Kje smo

salon Prevalje

TRG 11, 2391 Prevalje

telefon: +386 (0)2 82 40 200
telefon: +386 (0)2 82 40 201

Delovni čas

Ponedeljek – Petek: od 6.00 do 21.00
Sobota: od 6.00 do 17.00
Nedelje in prazniki: Zaprto

veljavnost: MAJ 2020

Hiter kontakt

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  +386 (0)2 82 40 200
  +386 (0)2 82 40 201
  Trg 11, 2391 Prevalje