Ekipa

Za vas bomo poskrbeli:

Petra MAČEK

V svojo odločitev in pot nisem nikoli dvomila. Morda jo zato opravljam s tako strastjo in veseljem... Pa tudi zelo uspešno, si drznem trditi.

Moje delo v salonu vsak dan znova začnem z nasmehom na ustih in bitjem srca. Škarje so moje orodje, svojo umetnost pa izražam tudi v spenjanju las. Vedno stremim k novemu, svoja obzorja pa širim še s sodelovanjem v mnogih zunanjih projektih. Nikoli si ne postavljam omejitev in ovir, se preizkušam in ljubim novo znanje. Zaupam vase in v svoje delo.

Mojca ČAS

Da bom postala frizerka-umetnica,sem bila trdno odločena že v začetku osnovne šole.

V tem poklicu sem že od leta 1995. In ponosna z razlogom, da sem od vsega začetka del ekipe IN hair art.

V začetku sem v rokah držala samo škarje in glavnik. Čez nekaj let sem dodala čopiče za MAKE-UP. Sedaj svoje znanje dopolnjujem še na področju nege rok in nohtov. Rada sem ustvarjalna in ker moram biti ves čas v koraku s trendi in novostmi v svetu frizur, make up-ov in nohtov, se izobražujem in izpopolnjujem svoje znanje tako pri nas kot v tujini.

Za ta poklic sem se odločila, ker sem lahko v svojem delu umetnica.

Saša VERDINEK

Da bom postala frizerka, sem bila trdo odločena že kot majhna deklica, saj sem vedno imela željo po ustvarjanju. Vse svoje znanje sem pridobila tukaj, posebej pa me veseli, da se nenehno dodatno izobražujem na različnih seminarjih pri nas in v tujini. Moje orodje v rokah sta škarje in čopič. Poseben izziv pa mi predstavlja spenjanje las.

Tamara Jeršič

Veselje in strast sta tisti dve besedi, ki ju povezujem z izbranim poklicem. Iz dneva v dan me navdušuje delo v izjemno krearivnem salonu, kjer dobivam novo znanje in raznolike izkušnje. Trenutno je moje delovno področje oblikovanje nohtov, hkrati pa sposobnosti dopoljnjujem  še s striženjem in barvanjem. 

Maja OBLAK

Za ta poklic sem se odločila, ker mi je bil že od majhnih nog zelo zanimiv. V času šolanja je strast do njega samo še rastla v tem času pa sem tudi odkrila mojo drugo vrlino in to je Make up. Vse znanje, ki ga imam sem pridobila tukaj. Omogočeno mi je da ga še nadgrajujem na seminarjih pri nas ter v tujini.

Kje smo

salon Prevalje

TRG 11, 2391 Prevalje

telefon: +386 (0)2 82 40 200
telefon: +386 (0)2 82 40 201

Delovni čas

Ponedeljek – Petek: od 6.00 do 21.00
Sobota: od 6.00 do 17.00
Nedelje in prazniki: Zaprto

veljavnost: MAJ 2020

Hiter kontakt

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  +386 (0)2 82 40 200
  +386 (0)2 82 40 201
  Trg 11, 2391 Prevalje