+386 (0)2 82 40 200

Ekipa

Za vas bomo poskrbeli:

Petra MAČEK

V svojo odločitev in pot nisem nikoli dvomila. Morda jo zato opravljam s tako strastjo in veseljem... Pa tudi zelo uspešno, si drznem trditi.

Moje delo v salonu vsak dan znova začnem z nasmehom na ustih in bitjem srca. Škarje so moje orodje, svojo umetnost pa izražam tudi v spenjanju las. Vedno stremim k novemu, svoja obzorja pa širim še s sodelovanjem v mnogih zunanjih projektih. Nikoli si ne postavljam omejitev in ovir, se preizkušam in ljubim novo znanje. Zaupam vase in v svoje delo.

Mojca ČAS

Da bom postala frizerka-umetnica,sem bila trdno odločena že v začetku osnovne šole.

V tem poklicu sem že od leta 1995. In ponosna z razlogom, da sem od vsega začetka del ekipe IN hair art.

V začetku sem v rokah držala samo škarje in glavnik. Čez nekaj let sem dodala čopiče za MAKE-UP. Sedaj svoje znanje dopolnjujem še na področju nege rok in nohtov. Rada sem ustvarjalna in ker moram biti ves čas v koraku s trendi in novostmi v svetu frizur, make up-ov in nohtov, se izobražujem in izpopolnjujem svoje znanje tako pri nas kot v tujini.

Za ta poklic sem se odločila, ker sem lahko v svojem delu umetnica.

Metka BOŽIČ

V frizersko šolo sem se vpisala zaradi velikega interesa in želje po ustvarjanju ter oblikovanju modnih pričesk. Po končanem šolanju sem se zaposlila v IN hair art, kjer svoj poklic z velikim veseljem opravljam. V tem času sem se veliko izobraževala po vsej Sloveniji in tudi v tujini.

Sodelujem pri nastajanju kolekcij. Sem koloristka, na svojem področju sem izvrstna. Svoje delo opravljam s strastjo in predanostjo. Ker pa se moda nenehno spreminja, sem si zaželela izpopolniti se tudi na področju make up-a in nohtov.

Za svojo in vašo dušo vam uredim tudi Anastacia obrvi. Zavedam se , da je FRIZERSTVO poklic, v katerem se učiš celo življenje. In prav izvirnost, barvitost ter brezmejna fantazija ta poklic dela tako lep. Zato ga bom še naprej z velikim veseljem opravljala.

Manca PLESEC

Sem energična in nasmejana , predana svojemu poklicu in le-tega opravljam z ljubeznijo,strastjo,umetnostjo in svobodo. Zame je to poklic, ki ne pozna meja. Delam v kreativnem teamu, kjer ni omejitev. Moja ljubezen so škarje, ki jih dopolnjujem s čopičem. Eleganco ustvarjam s spenjanjem las, kjer se prepustim toku domišljije in hkrati sledim najnovejšim modni smernicam. Da je vse skupaj še lepše, poskrbim za oblikovanje obrvi Anastasia. S ponosom sem del te ekipe.

Saša VERDINEK

Da bom postala frizerka, sem bila trdo odločena že kot majhna deklica, saj sem vedno imela željo po ustvarjanju. Vse svoje znanje sem pridobila tukaj, posebej pa me veseli, da se nenehno dodatno izobražujem na različnih seminarjih pri nas in v tujini. Moje orodje v rokah sta škarje in čopič. Poseben izziv pa mi predstavlja spenjanje las.

Kje smo

salon Prevalje

TRG 11, 2391 Prevalje

telefon: +386 (0)2 82 40 200
telefon: +386 (0)2 82 40 201

Delovni čas

Ponedeljek: Zaprto
Torek – Petek: od 7.00 do 20.00
Sobota: od 7.00 do 13.00
Nedelje in prazniki: Zaprto

Hiter kontakt

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  +386 (0)2 82 40 200
  +386 (0)2 82 40 201
  Trg 11, 2391 Prevalje